Hucanie od prednej nápravy – Jeep Compass 2.2 CRD

Domov Diskusné Fóra Poruchy, servis – otázky a odpovede Hucanie od prednej nápravy – Jeep Compass 2.2 CRD

Táto téma obsahuje 5 odpovedí, má 0 hlasov, a bola naposledy aktualizovaná používateľom  Anonymný pred 8 rokmi, 11 mesiacmi.

Zobrazujú sa príspevky 6 - 1 cez 6 (z 6 celkovo)
  • Autor

Anonymný

Hucanie od prednej nápravy – Jeep Compass 2.2 CRD

Anonymný

Mám Jeep Compass 2.2 CRD, 120kw, 4×4, r.v.9/2011, 74.000km a pri rýchlosti okolo 50 km sa začne ozývať odniekaľ z predu súvislé hučanie, ktoré sa stupňuje potom okolo 120 km sa pomaly stráca resp. už tak nehučí. Vymenili sme ložiská obidvoch kolies a hučanie sa nestratilo. Neviete niekto poradiť na čo sa zamerať? Ďakujem.

Anonymný

a čo tak vymeniť gumy? aspoň na skúšku. Po určitom opotrebení vedia niektoré gumy hučať.

Anonymný

To bolo prvé čo som urobil, tam chyba nie je. Teraz ideme na nejaké stredové ložisko či čo to na náprave, hľadáme, dúfam, že to nebude diferenciál, pri takom malom počte kilometrov (73.000 km) sa mi to nevidí, nuž uvidíme, čo zistíme.

Anonymný

no ak nie to ložisko tak potom naozaj len diferenciál, ten podobne hučiava, to som sám zvedavý čo to bude

Anonymný

Včera mi mechanik optimisticky povedal, že závadu nájdeme a že ak by to aj bol diferenciál, on si ho opraví sám (je to šikovný chlap), vraj nemusím nikoho na to zháňať, uvidíme. V diferenciály sú vraj 3-4 ložiská, tak som zvedavý ako to nakoniec dopadne.

Zobrazujú sa príspevky 6 - 1 cez 6 (z 6 celkovo)

Musíte byť prihlásený any ste mohli odpovedať na túto tému